Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Krav Maga Raw

Krav Maga RAW is actief sinds 2013. 

Onze missie is om iedereen die bij ons komt trainen fysiek en mentaal sterker te maken, om alerter door het leven te gaan en te kunnen terugvallen op een bagage aan tools om gewelddadige confrontaties te vermijden of indien nodig zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Als instructeurs zijn wij steeds bezig met het aanscherpen van onze eigen vaardigheden om enkel het beste te kunnen aanbieden, niet enkel op fysiek en technisch vlak maar ook met het sociaal aspect en de groei en vorming van onze jeugd.

InstructeursVlaamse Trainersschool

Jonathan Barile

Gecertificeerd VTS-instructeur

Jeugdsport coördinator

Ik ben Jonathan. In 2008 ben ik met Krav Maga begonnen en had ervoor al een jarenlange achtergrond in verschillende vechtsporten zoals Thai Boksen, Taekwondo en Eskrima. 

In 2015 behaalde ik het diploma “Initiator Risicovechtsporten” aan de Vlaamse Trainersschool / Bloso. Ik ben opgeleid om toekomstige en beginnende vechtsporters te begeleiden en te vormen met bijzondere aandacht voor een didactische en deontologische verantwoorde aanleermethode in een veilige omgeving.

Hans Naômé

Mijn naam is Hans. Ik beoefen sinds 2005 Krav Maga. Mijn vorige ervaringen liggen in het kickboksen

Veelgestelde vragen

 • Heb ik onmiddellijk een hele uitrusting nodig?

  Tijdens de eerste lessen kun je eventueel een paar bokshandschoenen en scheenbeschermers lenen maar een kruisbeschermer en gebitsbeschermer is toch aan te raden. Je weet maar nooit.
   

 • Vanaf wanneer mag mijn kind deelnemen aan de lessen?

  Kinderen kunnen starten vanaf 6 jaar. De lessen voor kinderen gaan door op woensdagnamiddag.
   

 • Is het enkel voor mannen? Of kunnen vrouwen ook meetrainen?

  Het lijkt misschien een op en top mannenzaak maar geloof ons: ook vrouwen hebben zeer veel baat bij krav maga lessen om hun weerbaarheid te verhogen.